Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Chryslerinterör. Classic Motormeet 2023.


Imperial 59


Svängbara säten.


Insteg till en annan värld.


Kejserligt struken.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-18 12:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ett samlarobjekt
så vitt jag förstår
ökar i värde för
varje år som går.
2023-07-24

  Elinor Sörensson VIP
Måste varit en upplevelse att
se denna välvårdade pärla i
verkligheten. Nog får man lust
att slå sig ned på sätet, vrida
om nyckeln och höra motorljudet.

Din haiku bjuder in till denna
värld som inte är min. Men en
Cheva van har jag rattat runt
med för många år sedan när jag
jobbade på behandlingshem. Minns
hur jag njöt av ljudet.
2023-07-20

    Lena Staaf VIP
Kul dikt om en värld som jag inte gläntat så mycket på.
2023-07-18

  Susen VIP
Välvårdad klenod glimmar fram på bilden
2023-07-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP