Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SKYMNINGEN


Sommarkvällens mörka ljus
släcker sommardagens timma.
Insektsvingars fina sus
drar bland gräsens fukt och imma.
I lavendelns blåa våg
sena humlor ännu brummar,                   
druckna av sin nektardrog
surrar de och yr och flummar.
Spindeltrådens silkesväv
som ett silverhänge blänker
och i strandens svarta säv
stannar sländan till och tänker.

 






Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-21 12:04



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Som vanligt vackert i text och tanke - men jag saknar det annalkande mörkret.
2023-07-21

  rostspik VIP
Finstämd naturbetraktelse.
2023-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP