Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällig lösning

 

 

 Hade ingen vind i seglen

livets båt låg stilla

 

kom ingenstans

 

skaffade åror och började ro

medan jag väntade på vindens återkomst




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-07-21 09:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ibland får man ta till andra medel...känns igen...
2023-07-27

  BenGust VIP
Tillfälligheternas infall är så gott som något annat.
2023-07-24

  Sparvögat VIP
Man får försöka finna ljus vid
livets skuggsida ~ väl funnet…
2023-07-21

  Olof Lagerhorn VIP
Kloka ord om att tänka kreativt
kring tillvarons problem.
2023-07-21

    Lena Staaf VIP
Att hitta lösningar i stället för att passivt vänta på att omständigheterna ska ändras. Fint!
2023-07-21

  Kungskobran VIP
Man får ro av att ro
2023-07-21

  Maria Sundelin VIP
Man får vara kreativ ibland
Kramar
2023-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP