Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gemensamt skriven av mig och Elinor Sörensson. Foto - Elinor S. Bildbearbet - BenGust


Till en solros 2

Välkomnad solros
mot punkteröd vägg

stolt blickande
mot sensommarsky

armadan luftfän
paraderar inte längre
men än blomsterfång
med färgglada manér

blomsterhjärtats mitt
buktar snart
av strimmiga frön

ett höstlikt
gästabud
för nötväcka
grönfink
och stenknäck

nötskrikan vill ha
ord med i laget
azurblåskimran på vingar
siktar en punkt i fjärran




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-23 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP