Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver kärleken

För  att leva

Vakna lycklig

Över sin ensamhet i rummet

Stå vid fönstret med sin kaffekopp

Se ut känna lyckan bubbla 

En ny  dag ligger framför

Med alla möjligheter

Ett telefonsamtal

Muntrar upp

Någon tänker på dig

Behöver kärleken

För att se alla 

Fina stunder i livet

Ger en tro på framtiden

Allt som sker omkrng  dig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-24 09:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2023-07-25

  alicja lappalainen VIP
tankar på kärleken lyfter upp och belyser bilder av alldagliga rutiner
2023-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP