Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommar promenad

Genom livets 

Trånga gränder

Går på kullerstenar

Mjukt formade mot vägen

På husväggarna klättrar de ljuva röda rosorna

En varm fläktande vind

Drar igenom  det rufsiga håret

Endast som hörs  är skornas klapprande i gränden

Passerar ett fönster som står öppet

 Ett barn gråter

Tystnar efter en stund

Det är sent på kvällen

Kommer fram till en bänk

Sätter sig och vilar lite

Dagen går mot sitt slut

Går genom porten

Där väntar du med ett leende så varmt

Porten stängs

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-24 10:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-07-25

  alicja lappalainen VIP
lugnet och reflektion i bilderna har dubbelbotten i dikten och ger utrymme för tolkningar.
2023-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP