Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig någonsin

Du var helt ärlig
när du förklarade
vad du behövde


Att det inte var jag
aldrig någonsin
jag


…ändå gråter jag i en säng
inatt
som fortfarande doftar


av dig




Fri vers av Smittskyddsbibliotekarien VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-25 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smittskyddsbibliotekarien VIP