Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kakor byts mot chips då envar säll tar ögonen från mera verkligheten och ser ner på andra via mer mobil kontakt. Jaså, även du betraktar omgivningar, där det rör på sig stundom, från att vara mera stelbent stilla.


Den litet bitska delen av dig själv




Den litet bitska delen av dig själv
bjuder gärna på sarkasmer
likt andra serveras chips
intvingade i något slags galleri
för att kunna betrakta konstens alla reglar*.





(*Här skulle det ha kunnat stå 'regler',
men då hade det ej varit en ordlek)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-04-05 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP