Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sisten i...


Med solen i ögat
springer jag ikapp med brorsan nedför stranden…
slänger sig ut från bryggan…
Idag blev det brorsan som blev en rutten sill…




Övriga genrer av Buddha
Läst 518 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-15 16:07



Bookmark and Share


  Agnes
Gullig! Vet ju vilken tävlingsinstinkt ni alla besitter och med vilken stolthet du skrivit dessa rader! :o)))
Ta bort lite punkter efter raderna så blir texten perfekt.

/Mamma
2007-02-05

    majbarn
joo, det var mysigt och underbart att läsa. men det känns inte som du har lagt ner alls mycket jobb på den. fast, som sagt underbart.
2006-08-19

  Gunwale VIP
På tredje raden: "sig" borde vara mig! Men som vanligt så ligger det nog något i det först skrivna... låt mig tänka... jovisst: du ser det utifrån - som ett sportreferat - "Han (=du!) kastar sig i..." Sig blir alltså bra, jag menar bäst!
Härlig sommarkänsla.
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Buddha
Buddha