Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rudolf Valentino



Välkommen till världen
du vackraste av kissar
du din lille charmör
som tar en med storm

Skriker högst det gör du
så liten du är, Lille Rudolf
skriker efter mamma Liza
som 100 änglar i kör




Fri vers av DanSan
Läst 526 gånger
Publicerad 2006-08-04 13:41



Bookmark and Share


  Buddha
vilken söt kisse
2006-08-05

    NoMi F
å viken gullig liten
unge, så söt och
söt
bedårande, kärleksfullt skrivet också
2006-08-04

  Last Word Spoken
ts...så söt han é!
2006-08-04

    Bodil Sandberg
Åhhh vad jag älskar den här DanSan!!!!!!Jag blir glad och det kittlar långt ner i magen!!!!
2006-08-04

  Agnes
Sicken liten sockersöt charmör
kommer bli gatans estradör
En sådan som aldrig missar
en chans att göra nya kissar!

För vore jag en hårig Maja
du må tro att jag skulle haja
till för en sådan päls-latino
Ska vi ses i mars, Valentino?

Mjauuuu...
2006-08-04

  frostyran
Gud så sött! Katter är ju bara oemotståndliga... Helt underbar bild!
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan