Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till livet

 




Tillbaka till livet
säger jag

medan jag stönar
i din famn

en kortlivad
återuppväckning

av kärlekens fasad
Det finns ingen

som du...
Jag kan inte leva

utan dig längre
Kärleken ger mig liv

men bara när vi
är tillsammans

Du är livets syre
Kärlekens mästare

och jag din gudinna
och lyhörda slav

Du är mitt andetag
Jag är ditt hjärteslag

Kärlekens fasad
blev till
Livets baksida

Där dricker vi
Gudarnas ambrosia

för att tillsammans
bli fullkomliga

Hela världen är vår
Du och jag

Ingen annan
bara du och jag!

 

Detta är kärlekens kraft

min vän. . .




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 625 gånger
Publicerad 2006-11-19 13:59



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Suck, vad vackert.
2006-11-21

    Syrak
wow, ljuv melodi för örat. Super bra
2006-11-19

  DanSan
**************************

Detta är euforiskt berusande. . .

mästerliga famntag i kärlekens

omfamnande palats . . .

Mycket vackert om att älska och

vara älskad!!!

**************************
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman