Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det växer träd på holmen Dan

 

Skriver

värmer

bultar med dina ord

hjärtformade

dikter

 

kommentarer som strålar

av engegemang

 

ser ett litet cederträd vajar i vinden

 

slagen

och

tagen

av värmen

 

 

hammrar

jag en dikt tillbaka

till dig

Dan




Fri vers av Cris
Läst 1120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-04 12:34



Bookmark and Share


  DanSan
*

Ja här går luften ur!!! . . .Mig

Åhh så många tusen tack . . .

Cederholmarna!!!

All min kärlek till dig nu!!!

MVH Dan och ett bokmärke!!!

Kram Dan


*
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris