Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Min kusin Lennart Pettersen


Guldhimlen

Spetsiga grantoppar 
sträcker sig 
mot förmögenheten

ovanför


Molnen lägger sig avlånga
             njuter i rikedomen

vältrar sig

 

i det

som 

himmelen bjuder på

 

en vacker afton i april

Tiden 

stilla står

        för en sekund

beundrar evigheten 


går sedan vidare
en lång sekund

rikare




Fri vers av Cris
Läst 544 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-18 17:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ser verkligen ut som smält guld på himlen. Och sådana stunder vill man dela med någon.. som här... bjuda in med ett foto och med ord.
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris