Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstnären Astrid Bärndal skapade bilden © Publicerad med tillstånd.


kulörta och steg samt ny bild


*
äpplens kulörta
lyktor signalerar

mogen ålder

**
alla dessa steg
i trappor, på vägar

leder någonstans




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 962 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-22 23:48



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Så sant och så tänkvärda ord!
2009-04-24

  aol
här speglas en djupre verklighet
2008-12-16

  Cris
mkt fin äppelbild
2008-08-26

    Maria Malm
Snyggt och väl skrivet.
2008-08-26

    ej medlem längre
Ett verkligt snygg duo där de båda texterna harmonierar med varandra.
2008-08-23

  Nina V A
Oj fantastiskt skön text att slå tanken i, första stycket i sina signaler och andra med sina bärande steg, verkligen skönläsning!
2008-08-23

  Per Rydberg
Skönt att läsa de här två småstyckena, Fredrik! Båda verbaliserar i sparsamma ordalag stora sammanhang. Du knådar ihop till stingande ögonblicksbilder!
2008-08-23

  Cris
Vad härligt med lyktorna, äpplen och jämförelse med ålder och mogen.

och stegen som leder hela tiden.

snyggt ..

den första känns extra färgglad, fin och fräsch och gedigen.
2008-08-23

  Rachel Roth
mycket, mycket bra...applåd!
2008-08-23

  Ulf Lagerholm
önskar naturligtvis tillägga att den andra avdelningen är en naturlig fortsättning på det första
2008-08-23

  Ulf Lagerholm
denna dubbeltext är kanske det bästa jag läst av dig, är speciellt svag för det första ackordet;

* äpplens kulörta
lyktor signalerar
mogen ålder *
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP