Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjön

 

Bortom

den blåmålade ekan

finns

ett skimmer i vågorna

från solens strålar

 

Långt ner i djupet

finns

det kyliga vattnet

som

blir ljummet

 

såsom en kopp

avsvalnat te

 

i

 

din hand

när det har stigit

upp till ytan

och

värmts upp av solen

 

Lätt simmar jag i de små vågorna,

Som varsamt smeker ekans skrov

 




Fri vers (Fri form) av Cris
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-01 10:28



Bookmark and Share


  Arowana
Jag kan känna smaken på téet.
2021-04-10

    ej medlem längre
Vackert, mjukt och varmt. närvaro
2019-08-01

  lodjuret/seglare VIP
Smäktande lät hon förföra sig, av en Ossian eller Stig, det var så skönt att läsa, sitta som publik och jäsa, underbar poesi sprungen ur fantasi, hur rik är icke dagen på espri?
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris