Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömhet

långt

inne

i mitt bröst

 

tryckte

en liten

vilsen blomma

 

som knappt

ens slagit ut

 

med darrande kronblad

den nu försiktigt

kikade ut

 

ut från gömslet 

som dolts

långt inom 

 

sträcker sig

villigt 

mot ljuset

 

nu

när Du kom




Fri vers (Fri form) av Cris
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-25 10:58



Bookmark and Share


  Jack_iX
Vackert om ... jag läser längtan!
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris