Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtvivlan

"Det hjälper inte dig nu
men kanske mig
om än en liten bit

När jag låter min sorg och förtvivlan dränkas i havets vågor


Mina tårar rinna ner i de salta vågorna
min röst dränks i ljudet

min ilska ger uttryck i armar som slår karateslag
under vattnet

och jag lättar
slutligen"




Fri vers (Fri form) av Cris
Läst 483 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-29 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att kasta stress eller ledsnad som Du gör att vi kan fortsätta vår resa genom livet.
2019-02-08

    ej medlem längre
Kan man hitta en bättre plats att få utlopp för sim förtvivlan och sorg... Din skildring av hur smärtan tar sig uttryck är stark.
2017-07-30

  lodjuret/seglare VIP
En får ha en lätt lutad filosofi,
då en läser texter naturen uti.
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris