Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min egen trädgård av stjärnor



Jag dansar på stjärnströdd himmel 
ackompanjerad av nattens ljud
bland tindrande stjärnor
plockar jag salt ur mina sår


Nu vill jag bara andas kärlek
allt för många dagar har jag 
jagat hopp ur förtvivlan
men det är slut med det nu 

Nu vill jag leva varje dag på nytt
livet är för stort för att nekas
och hoppet är många gånger en 
fjäder mellan stormbyar av aska 

men fjädern är mitt liv
och jag älskar den



Fri vers av DanSan
Läst 691 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-29 19:18



Bookmark and Share


  Johanna wiberg
Kära DanSan Jag förstår din fina dikt

Om känslor när man har haft ett mörker omkring sej Ock ser ljuset
Och allt det vakra som ger hoppet åter
Symbolen med den vita fjädern
Kan vara änglarna som fick dej tillbaka
Till livet.
JohannaWiberg
2019-06-19

  Lasseman VIP
Åh!.. min vän du ger hopp....
2013-05-02

  pussflufftess
Fulländad och vacker i varje rad

*sparar*
2012-10-11

  Lena Själsöga Keijser
fjädern

är mycket vacker

din dans gläder stjärnorna
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan