Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Rockers utsvävningar under natten

I natt ska jag drömma
om kärlek och hopp
I natt ska jag gunga
under månens tak

Jag ska segla på moln
och fångas av vind
i månens sken
jag tvättas ren

Vindar av kärlek
strålar av hopp
bland molnens ludd
vilar min kropp




Fri vers av DanSan
Läst 602 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-18 09:22



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
i månens sken
jag tvättas ren

___________+++++
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan