Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedsparad


Sekundära detaljer stormar hjärnfältets
kopplade synapser som brukar stort utrymme
hjärnan maler på och himlen kan vänta
själens dunkel manifesterar livets anda
och visst vill vi leva till sista andetaget

Förbrukade andetag har sedan länge korrigerats
och lungorna pumpar på till hjärtats melodi
slag efter slag skall vinnas och brukas
tankarna stormar på och ögat blir vår världs spegel
bilder snurrar runt och minnet sparar in

Av allt som vad vi ser
och allt som vi hör
känslor och dofter
och i beröringens kraft

Känns allt så fullkomligt
stort och övergripande
där på livets stig
när vi vandrar vägen frammåt

till själens melodi






Fri vers av DanSan
Läst 787 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-30 11:02



Bookmark and Share


  aol
stark berörande poesi som borrar sej in mot hjärtat
2012-05-19

  Lasseman VIP
Wow my man!.. nu skriver du min melodi... mästare där.. Lassekramar..
2012-05-11

  Maria T
Skapelsen är så vacker
där vi vandrar vägen framåt
till själens melodi
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan