Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dan med varm hand


Till Dan

 

Han Ville från Partille

han tog båten bort till Chille

ty västkusttjejerna är frigg

ingen är på samlag pigg

men chilenskorna! - dom gillar pille!




Fri vers av Rune Thorsell
Läst 1270 gånger
Publicerad 2006-06-28 14:09



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Hehehehe....ja den där Ville...vilken kille...på chilenskor har han ju dille...bara för att västkustbönan inte ville...grejsa med hans lilla pille!!!!
2006-06-29

    NoMi F
ja du kan du Rune
Härlig resa o allt
2006-06-28

  DanSan
**********************************

Jag bugar och bockar brunbränd och grann

Ja Chilenskorna är vackra men dessa . . .

Grekiska gudinnor mmm . . . nä nu saglar

jag igen hhrrrmmm . . . . . Tusen Tack Rune

för en härlig lyxkryssning!!!

Salve och MVH och allt det där, din vän Dan



************************************
2006-06-28

  Daniel_78 VIP
en lång lyxkryssning jojo
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell