Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The zebra is?

The grass is green
The heven is blue
The monky is brown
The elephant`s grey
But the zebra?
Are they black whit white stripes
or white whit black stripes.




Fri vers av Buddha
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-07 12:14



Bookmark and Share


  Agnes
Hey grabben! Kul att du vågat ge dig på engelsk text!!! (jag blir så stolt att jag snart spricker) MODIGT!
2006-08-07

  DanSan
HHrrrmm Ägget ska det ju vara!!!
2006-08-07

  DanSan
******************************

Hahaha en rolig tankelek ungefär

som vad kom först hönan eller ågget?

För övrigt påminner den lite om


The rodse is red

the sky is blue

oh my baby

I love you


MVH Dan

******************************
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Buddha
Buddha