Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vilda

Bäcken pålar och
fåglarna sjunger.
Solen sänker sig med
en orange färg.
Borta vid några berg.

Gräset killar mellan tårna
och blommorna blommar
i olika färger.

Fiskarna slår och
leker i vattnet.
Vilda kaniner skuttar
omkring bland blommorna.
Ekorren klättrar snappt upp
på trädstammen
till sina ungar.




Fri vers av Buddha
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-08-07 18:31



Bookmark and Share


  Albert
du ser!
så mycket!
vackert!

du är en seende människa!
skriver så fint!
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Buddha
Buddha