Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icke-rasisten talar




Man är självklart inte rasist.
Helt klart.
Men är man färgad
så är man ju inte vit.
Det kan ju vem som helst se.
Jag menar, nån måste ju ha färgat dom
på nåt jävla vis.
Det är därför dom heter färgad.
Eller kallas eller va fan man ska säga.
Snart får man ju inte säga nånting.
"Kyss röven" !
Titta, det passar inte.
Men lära sig döda det får man....
"En stor stark tack" !




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-07-26 19:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Därgad ellet färglös, det är frågan!
2023-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP