Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett regn

Låt kärleken

Ta dig in i ett regn

Av trygghet och värme

Känn förälskelse

Drar dig in i droppar

Av ödmjukhet

Går på skyar

Lyckan berusar

Berör hela dig

Tills  Kärleks regnet

Faller ned till marken

Finns bara saknaden  kvar




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-27 10:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fina tankar.
2023-07-28

  alicja lappalainen VIP
Kärleks regn. Vacker.
2023-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP