Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig förlorad

Det är inte försent

Plocka upp livet igen

Svårigheter passerar

Genom en tids rytm

Går fort i en takt

Hinner inte med

Då kommer längtan

Vill förändra allt

Se hur stjärnornas tänds

På en himmel

Alla önskningar  finns där

Och nya chanser

Hur ett liv kan göras om

Till ett  öppen landskap

Där bara du vet hur det slutar

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-27 10:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2023-07-28

  Daniel_78 VIP
ja att komma i takt,
men jag vet hur svårt det kan vara att
hoppa in fortgående tåg
mellan rätt vagnar
det gäller att räkna in
och våga
2023-07-27

  alicja lappalainen VIP
en stark livsvilja
2023-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP