Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bor sen många år i Småland, men Norrköping, det är alltid " hemma". Njuter nu några dagar av min älskade stad :)


Hemma igen

Vackra hemstad
Njuter måsars skri
Lätta moln

Den atmosfär som ger mig friheten
En helhet
Att vara jag

Andas nostalgi

Går med lätta steg
Flirtar med omvärlden

Känner leendet upp till öronen
Gatornas välkända namn

Glasskiosken

Och min barnsliga glädje




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-28 08:07



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så fri-utgivande energi!
I denna sköna nostalgi
poesi!
;)
2023-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish