Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tider

 

 

Har plöjt nya fåror i livets åker

satt omsorgfullt valda frö

vattnar och tillför näring

rensar bort ogräs

inväntar skördetiden




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-07-28 09:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det är aldrig försent att välja nya vägar att gå. Fint beskrivet med symbolik.
2023-07-31

  Respons VIP
Kloka handlingar!
2023-07-29

  Kungskobran VIP
Att rensa ogräs bort
efter vad jag förstått
är det bästa man kan göra
för att livet inte förstöra

2023-07-28

  Olof Lagerhorn VIP
En fint gestaltad bild om hur man
kan utveckla och förnya sig.
2023-07-28

  Blomma-Stjärna VIP
spännande, (symboliskt också!) att finna nya frön att så och sköta om - och så gå i väntans tider - vad månde bliva?
2023-07-28

    Lena Staaf VIP
Nya livsspår ger ny livskänsla. Fint och hoppfullt skrivet!
2023-07-28

  Maria Sundelin VIP
Hoppas på god skörd
Kramar
2023-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP