Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
About the loneliness of the long distance runner


Inför Lidingöloppet



För att kunna bestämma sig för att springa 30 km terräng
så är det bra att ha ett skäl som håller hela vägen.
Man måste ha ett, som det heter, motiv. Ett svar på frågan varför.

Jag vet dock inte om jag har nåt sånt. Annat än att jag
vill göra det. Jag älskar att springa, har gjort det sen
13-års åldern och kommer göra det så länge det känns bra.

Motivet skulle alltså vara att jag vill. Haha, det låter som
ett barn, jag vet.

Jag försöker å ena sidan sluta med motionslopp men å
den andra känns det som att jag måste ha dem kvar.
Som motivation till att fortsätta...springa.

Jag springer för att vilja fortsätta springa.

Jämför det med att leva !

Fortsättning följer fram till 23.9.





Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-28 19:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tack Anna ! Inspirerande.
2023-07-29

    ej medlem längre
Glad att du delade detta. Jag är nyfiken på resan till loppet, och det här med motivation är spännande. Ser fram emot fortsättningen!
2023-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP