Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misär

Jag känner mig trygg i den enkelhet som är
När livet är en misär
Kan det bli värre än det här?
Ändå är det just nu just här
Allting kommer att passera
Till slut en dag finns vi inte mera




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-07-28 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP