Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hela poängen med det okända är just densamma


En sista dröm




med en ensam tår rullande över kinden
bet han ihop så hårt han orkade innan
stillheten släckte ljuset med en lättnad

-sucken han drog tömde hela honom,


Ingen såg det men ingen annan hade
sett vad han såg ändå så han bara log









Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-29 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP