Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länkar i livets kedja

 

 

Har många länkar i livets kedja

många är blanka och starka
några är glanslösa och sköra

varje enskild länk är en del av livet

varje dag skapas en ny 
att glädjas åt eller tålmodigt uthärda

oavsett hur kommande länkar ser ut
vill jag ha fler, många fler

känna tacksamhet

över att den håller ihop
och inte brister




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-07-31 10:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord du skriver här...det finns mycket att vara tacksam för...
2023-08-17

  Eva Helene VIP
Så vackert i tacksamhet och ödmjukhet skrivet!
2023-08-10

  överlevaren VIP
Mänskligt maskineri, där varje kugge har en funktion till att fungera….allt länkas samman på gott och ont…
2023-08-01

  Mangal VIP
Känns fint att läsa om tacksamhet som kitt mellan och i livets dagar.
2023-08-01

  Olof Lagerhorn VIP
Originell bild av hur våra dagar går
i och bär upp varann; önskar dig
många fler.
2023-07-31

  Blomma-Stjärna VIP
ja, ja - livet vill levas och hellre lida än dö så länge livslusten är stark!
2023-07-31

  Klara Ord VIP
Vackert och hoppfullt!
2023-07-31

  Maria Sundelin VIP
Ja kedjor gör livet vackert
Kramar
2023-07-31

  Kungskobran VIP
En kätting är aldrig starkare än sin svagaste länk
2023-07-31

  Maj-Lis VIP
En fin önskan
2023-07-31

  Öknens Ros VIP
Att känna tillit och framtidstro trots att livet ibland känns skört är starkt.
2023-07-31

  Respons VIP
Gott att känna tveksamhet och framtidstro!
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP