Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser

En kall vind i hjärtas rum

Finns det en chans till

Gripa efter kärlekens strå

Få binda en

Hoppfull krans

Hänga på dörrens karm

Leter och finner en guld ask

Öppnar den

Där ligger förtrolighet

 Visa de äkta  banden i livet

Det blåser en varm vind

I hjärtas rum

Försonar  lyckans harmoni

 

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-31 10:43



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
God e din dikt - tack!
2023-08-07

  Bibbi VIP
Gillar.
2023-08-01

  alicja lappalainen VIP
"Finns det en chans till

Gripa efter kärlekens strå"

en vacker dikt o "den andra chansen"


2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP