Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan

Av alla andra

Inte synlig

Konturerna är svaga otydliga

Livet visar sig i grått sken

Se då hur hoppet växer

Ger chans visa

Lika värdefull i nuet som då

En vacker kontur tecknar

En bild av en person 

Med starkt mod

Förvandlingen  sker

Snabbt och hoppfullt

Se stegen i ljuset

Ger aldrig upp

Skuggan  bleknar

Försvinner bort

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-31 10:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-08-01

  alicja lappalainen VIP
en dikt som bygger stämningen på kontraster mörk ljus skumma konturer och en tydlig bild. Bra!
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP