Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

 

Det är inte det jag tänker göra

som visar vem jag är

utan det jag gör




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-08-02 09:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...och hur kanske... bra skrivet...
2023-08-17

  Eva Helene VIP
Vilken bra sentens!
2023-08-10

    Max Poisé
Aktion är alltid drivkraft. Snyggt!
2023-08-03

    Lena Staaf VIP
Absolut! Vad än storpratare säger.
2023-08-02

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om hur vi relaterar
till vår omgivning.
2023-08-02

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
Kramar
2023-08-02

  överlevaren VIP
Det är handlingen som räknas i slutändan….bra ordat!
2023-08-02

  Öknens Ros VIP
Absolut är det så!
2023-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP