Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukligt

 

 

du smyger bak min rygg

jag känner mig aldrig trygg

du rotar bland mina grejer

litar inte på några tjejer

 

din misstänksamhet är sjuklig

kan inte alls kallas bruklig

du letar efter minsta fel

går igång, får spel

 

dina blickar är fientliga

dina rörelser är ej förenliga

med det som är normalitet

inte alls i paritet

 

du låter len och mjuk i rösten

du försöker vara trösten

i en helt sjuk situation

visar falsk passion

 

du är överdrivet vänlig

alldeles för omisskänslig

det passar dig inte alls

du får dra en annan vals

 

på håll jag dig iakttar

min tanke är klar

alla år av manipulation

försatt mig i situation

 

håller koll på dig

och du på mig

ingen av oss visar

tystnaden prisar

 

kommunikationen konstlad

tärningen är kastad

vem vinner denna kampen

vem får stå på rampen

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-08-02 10:18



Bookmark and Share


    Max Poisé
Relationer är ibland enigmatiska och det är svårt att klura utgången…men när de blir destruktiva…är det bara att lämna.
2023-08-03

    Lena Staaf VIP
En trist relation att leva i. Bäst att bryta upp!
2023-08-02

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text om en relation som inte är vad den borde vara.
2023-08-02

  Cikoria Blå VIP
Text att läsa högt. Rappa kanske?
2023-08-02

  överlevaren VIP
Svartsjuka som gått överstyr….bra rimmat!
2023-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP