Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn inte

Bort i djupa dalen

Utan höra ekot från bergen

Livet är skört ibland

Lockas då av en tanke

Om en väderkvarn

Blåser i olika riktningar

Öst och väst

Låter vinden leda 

Till ett bra liv bara för dig

Glädjefullt och varmt

Se då också tiden blåsa upp

I samma styrka här och nu

Minnen av lyckliga bilder 

Flimrar förbi

Längtan kommer tillbaka

Det finns alltid nya chanser i livet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-03 10:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om.
2023-08-04

  alicja lappalainen VIP
"Livet är skört ibland
Lockas då av en tanke
Om en väderkvarn#

DET FINNS ORO I TANKAR OM FÖRÄNDRING AV EN BRA SITUATION TILL DET MOTSATTA,ÄVEN OM TIDEN SOM ÄR MEDVERKANDE KRAFT
2023-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP