Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar av värme

Se en kort sekvens  av livets härlighet

Dagarna ligger framför dig

Upplever utsikten och solnedgången gör dig mållös

Stannar tillåter känslorna komma

Reflekterar att tankfullhet griper in

Vågar drömma igen fånga in solljuset

Dagar av värme

Tar din hand springer ut i vågornas kraft  skrattande

Har vatten droppar i hela ansiktet

Du stryker dem försiktigt bort

Ditt leende gör mig svag

I våran hjärtan bor ömhet

Målar  vår kärlek i olika färgers ljus

Vi reser oss efter en stund ur vattnets djup

Går på stranden följer våra steg mot ljuva morgondagen

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-03 10:32



Bookmark and Share


  Koloristen
"Ditt leende gör mig svag" - Fångar en hel värld.
2023-08-07

  Bibbi VIP
Gillar.
2023-08-04

  alicja lappalainen VIP
EN BILD AV EN VACKER STUND I NATUREN MED DEN ANDRA MÄNNISKAN
2023-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP