Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag

 

 

 

Varje dag
börjar jag ett nytt liv

som ger mig möjligheter

att förändra
den jag var igår

och bli en bättre medmänniska
i morgon

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-08-04 09:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, varje dag är ny och har inga fel i sig...fint...
2023-08-17

  Elaine.S VIP
Ord att börja varje dag med. En helhet att stanna kvar i. Fint
2023-08-07

  Junia VIP
Frågetecknen skulle vara en emoji som jag nu omvandlar till <3
2023-08-06

  Junia VIP
Bra skrivet. Tack ??
2023-08-06

  Olof Lagerhorn VIP
En text som inger hopp om att
det går att vända erfarenheter
till något bra.

2023-08-05

  BenGust VIP
En ny gryning med förhoppningsvis ny insikt eller annorlunda sätt att vinkla sitt seende på det nygamla.
2023-08-04

  Anya VIP
Precis! Så mitt i prick. Jag försöker också leva efter den devisen....så gott det går.
Tack för att du påminner.
2023-08-04

  Öknens Ros VIP
Det är aldrig försent att förbättra sin person.
2023-08-04

  överlevaren VIP
Kloka rader….fin medmänniska!
2023-08-04

  Respons VIP
Med goda föresatser kommer man långt!
2023-08-04

  Blomma-Stjärna VIP
precis så - varje dag är ny!
2023-08-04

  Maria Sundelin VIP
Bra tanke
Kramar
2023-08-04

  Mats Edin VIP
Vacker ambition
2023-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP