Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan själv

 

 

Less på ogräsrännan längs muren
har jag lagt saknade kantstenar
på den ena sidan av garageuppfarten

hämtade hjälpmedel i förrådet
en liten spade med rak kant
en brädbit och en hammare
och började arbeta

tålamodsprövande

de flesta stenarna
fick jag läggga om flera gånger
för att få rätt nivå

det tog många timmar
men det blev bra

känner mig nöjd och glad
över resultatet
och att jag kan göra det själv




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-08-07 09:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst känns det gott när man har gjort något själv...trevligt skrivet...
2023-08-17

  BenGust VIP
Även i dessa praktiska göromål
kan det kreativa tänkandet
komma väl till pass.
2023-08-12

  Eva Helene VIP
Så bra och med glimten i ögat dessutom med tanke på rubriken!
2023-08-10

  Gunnel Eriksson VIP
Bra! Hoppas att stenläggningen
fick vara i fred för översvämningen
som har drabbat er i Halland.
2023-08-09

  överlevaren VIP
Bra jobbat!
2023-08-07

  Respons VIP
Det är en glädje som känns i kroppen...
2023-08-07

  Blomma-Stjärna VIP
har haft lite tankar om att stenmarkera en liten rabatt och känner mig inspirerad - fast nu ösregnar det, så det får vänta - får väl läsa din fria vers igen när det blivit bättre väder, haha!
2023-08-07

    Lena Staaf VIP
Skön känsla! Väl beskriven.
2023-08-07

  Olof Lagerhorn VIP
Väl berättat om att under arbete
pröva sig fram.
2023-08-07

  Maria Sundelin VIP
Låter bra det
Kramar
2023-08-07

  Kungskobran VIP
Inget går upp mot resultatet av eget arbete med händerna
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP