Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril dans

Se alla vackra färger av fjärilar

De danser runt dig

Med en lätthet

Flyger tätt på dig

Landar  med sin vingkraft

På grusvägen

Detta är sista  dansen

I fagra  sommardagen

Fjärilar är där för dig

I denna fina upplevelse

Tröstar  ger sårbarhet ett ansikte

Följer med från vägkanten

Detta fina natur skådespel 

Går vidare på vägen

Med en lycka i hjärtas rum

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-07 10:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2023-08-08

  alicja lappalainen VIP
vackra bilder. Lätthet. Rörelse.
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP