Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma ljuset

Sveper in och ut

I ett ensamt liv

Pröva uppmuntra 

Öppna upp

Släppa in i känslor rum

Skratten

Ger utlopp för frihet

Inte låta sig belasta mer

Istället vara lycklig

Ta vara på dagen

Låt egen styrka ta dig vidare i livet

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-07 10:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Möt stormarna oförskräckt!"
2023-08-08

  Koloristen
Lyckorusets enorma kraft!
2023-08-07

  alicja lappalainen VIP
olika metaforiska ljusets funktioner
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP