Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt i mig har växt





det är mig ni kommer
till för tröst

mig ni greppar tag om
när ni försöker förstå
allting och ingenting

det är mig ni kallar
mamma

allt i mig har växt
förgrenat sig
och slagit ut
om och om igen

jag ska vattna
marken där
ni går










Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-08-07 12:37



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Men åh så vackert. Bokmärker.
2023-09-14

  DavidM VIP
Effektivt skriftat, raderna ger tankar om insikter och förnyelser.
2023-08-14

  KYREUS of Sweden
Lebensraum.
genau.
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP