Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen





Hur länge kan jag ha sovit
i väntan på detta

Gryningen i mitt bröst
vaknar och längtar ut

Det är ingen dimma

Inget regn
Inga moln

Ingen vind
Ingen kyla

Det är din
varma blick
på mig
















Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-17 15:00



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Varmt poetiskt. Väl valda ord som knyts samman på ett bra sätt. Imponerande.
2023-11-13

  DavidM VIP
Väldigt härlig läsning. Uppbyggnaden av dikten är mycket väl avvägd. Stroferna förmedlar en fjäderlätt känsla och en fin värme.
2023-10-17

  KYREUS of Sweden
Kärlekens
ABSOLUTA
livsnödvändigheter.
2023-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP