Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nät





jag spinner nätet
och fångar in
alla känslor
du inte
mäktar med


men kyss mig
så jag darrar
som ett litet
asplöv i väntan
på det mjuka gräset












Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-19 12:06



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Ohh den gav rysningar och gåshud. Fint diktat. Stor eloge!
2023-10-26

  christian hüls VIP
få ord
så mycket innehåll
som bara växer på
även mellan raderna
och årstiderna
(en spindel i väntan på första vårgräset att spinna nätet i ...
... och nästan dagg på det)
2023-10-26

  DavidM VIP
Dynamiken mellan styckena, den fungerar både som delar och som en helhet tillsammans. Det inbjuder till omläsning. Snyggt författat.
2023-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP