Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnen







Till fots i skogen
med solstrålar som
sipprar in mellan
trädtopparna

Ser jag molnen landa tätt intill varann.
Åh, böljande vackra vita moln.
Som vita, stora, gungande, kuddar utan slut.
Moln som sträcker sig ut över hela vår värld

De har inga väggar, inga skyddsmurar,
inga barriärer och inget hjärta som krossats mitt itu.

Och det är dit jag längtar
när vi ska men inte gör
när din blick frostar
framför mig i köket

Det är där jag vill
lägga mitt hjärta








Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-07 23:19



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Väldigt trivsam frihetskänsla i texten. Rader fyllda med klar luft och fina skildringar av molnvärlden.
2024-04-08

  Boneyfrank VIP
Oj va fint, tydlig bild av en vacker skogspromenad om våren mejslas fram i mitt inre med dina ord.
Lekfullhet och precision i en fin kombo!
Applåd från mig.
2024-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP