Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn



Det faller snö ur din blick
men jag är av stål nu

Du kan kalla mig ditt berg
men aldrig möta min
blick om natten

där ligger regnet
och blundar




Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-10-31 14:45



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Wow så bra du skriver! Din blandning som skapar bild och känsla pendlar lite mellan tuffa uttryck och mjuk poesi, och det gillar jag. Blev lite bakvänt förklarat, hoppas du hajar hur jag menar. Mycket läsvärt! Ska ta och följa dig.
2023-12-30

  Boneyfrank VIP

Fint sammansatt dikt som genererar olika tolkningar. Det är en styrka.
2023-11-08

  catharina.jerbo VIP
väldigt fina liknelser! tycker extramycket om slutraderna, de liksom sätter en stadig punkt utan att vara burdus.
2023-10-31

  Charlotte T
Jättefin dikt med mycket mystik som väcker nyfikenhet i mig.
Gillar extra mycket "Det faller snö ur din blick" - vackert.

2023-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP