Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsfynden från en het poet

En poet som är het
Väcker mina tankar
I mitt hjärta bankar
insikter från dagen
Jag blir helt tagen

Vill ändra min stil i livet
Är trött på att vara så snäll och rar
Vill ta hand om allt jag har men ändå älska helt och ohämmat
Leta efter min väg och resa med flärd

Vill skratta mer och med rörelser som vinden glädjas åt vardagsfynden
Vill att lyckan i min själ ska ge mig styrka att dyrka
Dyrka det jag länge förnekat,
eftersom min vardag varit full av plikter

Men nu är det dags för vinden att ta form som ett hav. Nu blir mina drömmar av.




Fri vers (Prosapoesi) av Känslan
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-08-07 13:23



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så fina vardagstankar som ger hopp och lycka !
Fin dikt som du skriver !
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan