Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vissa kvinnor dras till skitstövlar ?



Kanske beroende på nån av följande anledningar :


-De känner sig inte värda bättre.

-De vill känna sig godare än sin partner.

-De vill rycka upp karln och putsa hans fjädrar.

-Han ska vara lik pappan.

-Hon vill chocka mamman.

-Hon vill inte ha nåt längre förhållande
och en skitstövel är lättare att skita i
än en bra karl.





Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-08 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
-De har slut på alternativ.
2023-08-09

    Lena Staaf VIP
Träffsäkert!
2023-08-08

  Öknens Ros VIP
Hur många skitstövlar finns det i världen?
Alltför många!
2023-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP