Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUS SORG

Det glimmade av sol en stund
helt plötsligt apropå
i minnet av min lilla hund
och det som var vi två.

Det glimmade en ljus sekund
mitt i det vemodsgrå
en hälsning från min lilla hund.
Det ville jag förstå.

Det glimmade som solens rund
och himmelen blev blå
för mig och för min lilla hund
i sorgens ljusa vrå.

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-09 14:05



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2023-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP